Marlenka kulki czekoladowe, kulki miodowe czy kulki orzechowe kuszą jeszcze lepszym smakiem co, wywodzące się z kuchni ormiańskiej, ciasto miodowe Marlenka. Karmelowy krem oraz miód naturalny sprawiły, że słodkie kulki Marlenka stały się urozmaiceniem tradycyjnego ciasta z miodem.
Marlenka kulki czekoladowe, kulki miodowe czy kulki orzechowe kuszą jeszcze lepszym smakiem co, wywodzące się z kuchni ormiańskiej, ciasto miodowe Marlenka. Karmelowy krem oraz miód naturalny sprawiły, że słodkie kulki Marlenka stały się urozmaiceniem tradycyjnego ciasta z miodem.
Słodkie kulki miodowe zawdzięczają niepowtarzalny smak tej samej recepturze co ciasto miodowe Marlenka, która wywodzi się z kuchni ormiańskiej. Karmelowy krem oraz miód naturalny sprawiły, że w krótkim czasie kulki miodowe stały się urozmaiceniem tradycyjnego ciasta z miodem.
Marlenka kulki czekoladowe stworzone zostały na tej samej bazie, co ciasto czekoladowe. Wywodzą się, podobnie, jak ciasto miodowe Marlenka z kuchni ormiańskiej. Naturalny miód oraz duża ilość kremu czynią kulki czekoladowe urozmaiceniem znanego ciasta z miodem.
Ciasto cytrynowe, które zostało wykorzystane do produkcji słodkich kulek cytrynowych, to również ciasto miodowe, inspirowane jedynym w swoim rodzaju ciastem Marlenka, którego korzenie sięgają kuchni ormiańskiej.
Aby ciasto miodowe Marlenka mogło również zachwycyć osoby, które nie tolerują glutenu, posiadamy ciasto bezglutenowe, jak również jego szczególną odmianę marlenka kulki miodowe bez glutenu. Słodkie kulki miodowe MARLENKA® idealna alternatywa klasycznej bombonierki.
Kulki orzechowe to wzmocniona receptura ciasta miodowego Marlenka, pochodzącego z kuchni ormiańskiej. Więcej kremu i orzechów sprawiają, że Marlenka kulki orzechowe są urozmaiceniem ciasta z miodem Marlenka.