Tort miodowy MARLENKA® z orzechami włoskimi - 800g jest flagowym produktem producenta. To on stanowi punkt wyjścia dla całej marki. Niepowtarzalny smak tortu Marlenka wynika z staroormiańskiej receptury. Specjalny, karmelowy krem oraz naturalny miód sprowadzany z "serca" Beskidów nadają wypiekom wyjątkową trwałość, bez konieczności dodawania konserwantów. Dzięki tej unikalnej recepturze i specjalnemu pakowaniu tort miodowy zachowuje swoją świeżość nawet przez 90 dni. Po wyjęciu z oryginalnego opakowania tort Marlenka można przechowywać pod przykryciem przez około tydzień. Ciasto Marlenka jest połączeniem kuchni ormiańskiej i czeskiej, co sprawia, że zdobyło serca wielu z was.
Produkty wysyłamy w ciągu 24h w dni robocze.
Produkt objęty jest roczną gwarancją.
Masz 14 dni na przetestowanie i sprawdzenie produktu. W tym czasie możesz go zwrócić i otrzymać zwrot wpłaconej kwoty zamówienia.
skład:
Cukier, mąka pszenna, mleko, margaryna [olej palmowy*, woda, w pełni utwardzony olej kokosowy, olej rzepakowy, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyna słonecznikowa), sól kuchenna, aromat, regulator kwasowości (kwasek cytrynowy)], mieszanka jajeczna, syrop glukozowy, miód 5%, olej rzepakowy, orzechy włoskie 1,4%, woda, karmelizowany syrop cukrowy 0,4%, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), masło, naturalny aromat karmelowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat. Produkt może zawierać śladowe ilości soi. *ze zrównoważonych źródeł.